ESMASPÄEV: 21. aprill
Hommik: Mitmeviljapuder keedisega, piim
Lõuna: Ühepajatoit lihaga, koolipiim, leib
Oode: Omlet, sepik, mahlajook
TEISIPÄEV: 22. aprill
Hommik: Neljaviljapuder võiga, tee
Lõuna: Rassolnik sealihaga, leib, rullbiskviit kisselliga
Oode: Kamajook, vorstisai
KOLMAPÄEV: 23. aprill
Hommik: Hirsipuder keedisega, piim
Lõuna: Kotlet, kartul, kaste, porgandi-ananassisalat, koolipiim, leib
Oode: Soojad juustusaiad, mahlajook
NELJAPÄEV: 24. aprill
Hommik: Odrahelbepuder võiga, tee
Lõuna: Kana-nuudlisupp, koolipiim, leib, leivavaht, piim
Oode: Kalaburger tomati ja kurgiga, tee
REEDE: 25. aprill
Hommik: Mannapuder, keedis, piim
Lõuna: Makaronid, lihakaste, marineeritud kurk, leib, koolipiim
Oode: Kohuke, banaan
NB! Vajadusel võib toitlustaja menüüd muuta.
Koolipiima/keefiri ja koolipuuvilja toetab PRIA
Koolipuuvili: pirn, õun